Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Коледен сувенир - къщичка

3080

на склад


10.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Същността на Коледа е в малките неща, които носят голяма радост! Този симпатичен Коледен сувенир ще дари много Коледно настроение на Вас и Вашите близки. Можете да го подарите като допълнение към по-голям подарък или да го вземете за декорация на дома Ви. Тази симпатична коледна къщичка е снабдена с лед лампички, които преливат в различни цветове. Размерите й са: височина 9 см и ширина 8 см. Този красив коледен сувенир ще бъде чудесен подарък към всяка коледна украса!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М