Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Коледна играчка със снимка - звезда

5042

Този продукт вече не се предлага

Коледна играчка във формата на звезда

Ако искате да направите един наистина уникален подарък със снимка тази Коледа, то тази коледна играчка във формата на звезда е правилният избор!

Коледната украса на елхата ще стане още по-красива ако добавите коледна играчка със снимка звезда.

Изработена е от висококачествена пластмаса с изключителна прозрачност и е с размери 9 см. х 9 см. Закача се на елхата посредством сребриста връвчица.

Снимката в нея е във формата на звезда и е с размери 7,6 см. х 8,5 см.

Има възможност за отпечатване на две снимки, като по Ваше желание може да са две различни или две еднакви, без това да повлияе на цената. Разбира се ако желаете може от едната страна да е снимка, а от другата кратко коледно пожелание поставено на тематичен за празника фон.

Освен че ще украсите елхата с една наистина красива коледна играчка със снимка, може да се радвате на нея всяка година и то с разлина снимка. За разлика от други подобни продукти, предлаганата от нас коледна звездичка има възможност за подмяна на снимката по всяко време, когато пожелаете.

Това става изключително лесно и бързо - отвинтвате сребристото капаче с връвчицата, отваряте звездичката, използвате снимката от нея за шаблон, по който да изрежете желаната от Вас нова снимка и я поставяте в звездичката!

Така всяка Коледа ще си имате "нова" коледна играчка със снимка! Чудесно, нали?
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500