Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Коледна играчка със снимка - сфера


Персонализация на продукта:


5063

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Коледна играчка сфера със снимка

Предлагаме Ви една от най-добрите идеи за коледен подарък - коледна играчка сфера със снимка и/или надпис по Ваше желание! Този подарък ще краси коледната елха и ще я направи уникална, единствена и неповторима!

Сферата е прозрачна и е изработена от пластмаса. Снабдена е с червена панделка, чрез която се закача за елхата. Могат да се отпечатат до 2 снимки или ако желаете от едната страна да бъде със снимка, а от другата с коледно пожелание на тематичен за празника фон.

Снимката в сферата е с диаметър 8 см.

Тази персонализирана украса за елха ще допринесе за наистина едно весело коледно настроение!

Другата приятна изненада е, че предлагания от нас продукт, за разлика от други подобни, позволява след време (например за следващата Коледа) сами да подмените снимката в играчката.

Достатъчно е да отворите сферата и да си изрежете Ваша снимка по шаблона в нея. Така всяка Коледа ще си имате "нова" коледна играчка със снимка! Страхотно, нали?

Поръчайте сега тази чудесна коледна играчка със снимка сфера!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка на Коледна играчка със снимка - сфера при стандартна поръчка е до 2 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка на Коледна играчка със снимка - сфера при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота, неделя, както и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка!
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.