икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Коледни рога и нос на елен за автомобил

3081

Този продукт вече не се предлага

Защо да украсяваме само дома и офиса си, като можем да предадем коледно настроение и облик и на автомобила си, а тези забавни еленски рога и мекичък червен нос са идеални за целта. Със сигурност автомобилът ще бъде с много по-коледен и забавен вид, а и ще привлича погледите на минувачите и тези на шофьорите от съседните коли и ще предизвика много позитивни усмивки (изпробвано от Подари ме!). Този подарък е чудесен като за Вашата собствена кола, така и за някой близък, който искате да зарадвате. Рогата са с височина 35 см, а носа е с диаметър 13 см. Рогата имат пластмасови щипки, благодарение на които се закрепят за стъклата на предните врати, а носа има метални шнурове за завързване за предната решетка на автомобила. Модел 1 е с по-тънки и елегантни рога, а Модел 2 е с по-мекички и дебелички рогца. Който и от двата модела да изберете със сигурност ще превърнете автомобила си в едно истинско коледно превозно средство и ще носите магията на Коледа където и да пътувате.
Можете да направите този подарък както на самите себе си, така и на всеки, който харесва забавните подаръци! Превърнете Вашата кола или тази на Ваш близък в едно от еленчетата на Дядо Коледа.
Предлага се целия комплект - рога 2 бр + нос 1 бр. На гърба на опаковката има инструкция за поставяне (вижда се на последната снимка)

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500