Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Колие овал със снимка

1043

Този продукт вече не се предлага

Колие овал със снимка по Ваша поръчка

Прекрасна идея за подарък за жена - красиво и нежно бижу - накратко така може да се опише това красиво колие овал със снимка по Ваша поръчка.

Колието със снимка е най-добрият начин да носиш снимката на любимия човек винаги близо до сърцето си. То е изработено от неблагородни метали, а благодарение на технологията за отпечатване на снимка чрез сублимация, изображението няма да избелее или да се изтрие от носене.

Макар и да не е обсипано със злато и скъпоценни камъни, това малко бижу може да има огромна сантиментална стойност за този, който го получи.

Размери на висулката: 2.5х3.3 см.

Материал: Алуминий/Цинк

Снимка може да добавите от бутона за добавяне на изображение. Снимка се отпечатва само от едната страна на висулката.

След като изготвим визуализция как ще изглежда подаръка с изпратената от Вас снимка ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна и след получаване на Вашия отговор ще преминем към изработка на поръчката Ви.

Този подарък е подходящ за всеки повод - 8 март, рожден ден, имен ден, Коледа, Нова Година и др. Моете да подарите колието самостоятелно или в комбинация с по-голям подарък, като например красива кутия за бижута!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500