икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Колие сърце със снимка

Колие сърце с надпис

Персонализация на продукта:


1094

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

20.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Един прекрасен подарък за дамите - красиво колие с висулка във формата на сърце, върху която ще отпечатаме снимка или надпис по Ваше желание! Въпреки че не е от благородни метали, това колие може да бъде повече от скъпоценно, ако бъде подарено с много искрена любов, тъй като то ще е уникално и създадено специално за дамата, която ще го носи до сърцето си! Материала от който е изработено е алуминий/цинк. Дължината на верижката е 46 см. Размера на висулката е 2,25х2,78 см.
Снимка можете да ни прикачите от бутона за добавяне на изображение. Ако желаете вместо снимка можем да поставим надпис на красив фон, като трябва да имате предвид, че текста не може да бъде повече от 3-4 думи! След като изготвим дизайна, преди да преминем към изработка на самия подарък, ще Ви изпратим визуализация за одобрение.
Това бижу е чудесна идея за подарък за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, годишнина, Св. Валентин, 8 март, а можете да изненадата любимата жена дори и без повод!
Този подарък можете да подарите в комбинация с красива кутия за бижута!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S