КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Колие сърце със снимка

1094

Този продукт вече не се предлага

Един прекрасен подарък за дамите - красиво колие с висулка във формата на сърце, върху която ще отпечатаме снимка или надпис по Ваше желание! Въпреки че не е от благородни метали, това колие може да бъде повече от скъпоценно, ако бъде подарено с много искрена любов, тъй като то ще е уникално и създадено специално за дамата, която ще го носи до сърцето си! Материала от който е изработено е алуминий/цинк. Дължината на верижката е 46 см. Размера на висулката е 2,25х2,78 см.
Снимка можете да ни прикачите от бутона за добавяне на изображение. Ако желаете вместо снимка можем да поставим надпис на красив фон, като трябва да имате предвид, че текста не може да бъде повече от 3-4 думи! Печта се само от предната страна на висулката! След като изготвим дизайна, преди да преминем към изработка на самия подарък, ще Ви изпратим визуализация за одобрение.
Това бижу е чудесна идея за подарък за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, годишнина, Св. Валентин, 8 март, а можете да изненадата любимата жена дори и без повод!
Този подарък можете да подарите в комбинация с красива кутия за бижута!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500