Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Комплект чаени LED свещи - 2 броя

3104

няма наличност


5.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Романтично настроение в дома на всеки

Чудесен подарък, който ще внесе романтично настроение в дома на всеки, който го получи.

Предлагаме Ви комплект от 2 бр. LED чаени свещички с включени батерии CR2032 (по 1 бр. за всяка свещичка). Изработени са от пластмаса и са с размери 3,5 см диаметър и 3,5 см височина заедно с "пламъка".

Тези свещички имат много преимущества пред обикновените чаени такива, тъй като са пожаробезопасни и дори и да ги забравите запалени няма опасност да подпалят дома.

Могат да се използват и на открито без да има вероятност вятъра да угаси пламъка, не димят и не отнемат от кислорода в помещението.

Светлината премигва наподобявайки реален пламък и създава много приятна и уютна атмосфера.

Цената е за 2 бр. свещички с включени батерии.

Направете малък, но запомнящ се подарък благодарение на тези симпатични чаени LED свещи - 2 броя. Поръчайте сега с бърза доставка до удобен офис на куриерите или Ваш адрес!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена преди 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден с изключение на малките населени места обслужвани по график от куриерската фирма.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S