Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Кутия за бижута модел 1

3100

Този продукт вече не се предлага

Един изключително подходящ подарък за жена - кутия за бижута. Този подарък е подходящ за всеки повод - рожден ден, имен ден, 8 март, Коледа, Св. Валентин и др. Кутията за бижута е един наистина практичен и красив подарък, на който всяка дама би се зарадвала и използвала.
Кутията за бижута е с размери 12 см. х 7 см. х 10 см. и е изработена от метал, а вътре е тапицирана с мек плат. От вътрешната страна на капачето има огледалце. В самата кутийка има специално отделение за пръстени, което е подвижно и може да се вади, като под него е и отделението в което дамата може да държи своите колиета, обеци и гривни. Кутията е с компактни размери и няма да заема много място в багажа при пътувания. По този начин, получателката на подаръка ще може да вземе любимите си бижута навсякъде където пътува.
Ако желаете можете да подарите кутията за бижута заедно с персонализирано колие или гривна, които можете да видите в страницата с бижута. Така подаръка ще бъде още по-голям, а изненадата още по-приятна.
Можете да изберете измежду двете разцветки на кутията, които предлагаме.
Вариант 1 е розова на цвят и тапицирана с изкуствена кожа с малки лилави пайетки - изключително красива, нежна и стилна.
Вариант 2 е покрита с брокатени сърчица на сребрист брокатен фон и също е много красива и нежна.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500