Уважаеми клиенти, На 30.07 (петък) всички поръчки направени и одобрени след 12:30ч. ще бъдат обработвани на 02.08 (понеделник). Молим да ни извините за причиненото неудобство!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Лампа звездно небе - Star master

3032

няма наличност


19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Лампа звездно небе - Star master

Не можете да подарите звездно небе, но можете да подарите частица от него в стаята на любим човек или приятел.

Тази малка цилиндрична кутийка разпръсква бели и цветни съзвездия по стените и тавана на стаята и създава неповторимо усещане.

Захранването на лампата е чрез 3 батерии от 1,5V AA, които са включени в цената. Чудесен подарък, както за дете, така и за възрастен човек с душа на мечтател.

Лампата може да бъде използвана също и за създаване на романтична атмосфера в спалнята.

Снабдена е с два бутона, които независмо един от друг контролират светодиодите. Единият е за бяла непрекъснато светеща светлина, а другия е за мигащи цветни светлини, като може да бъда задействани едновременно и двата.

Светодиодите са много по-икономични от обикновените крушки, което ще осигури много часове живот на батериите, през които стаята ще бъде обляна в звезди. Тази лампа е лека и компактна, не заема много място и лесно може да бъде поставена почти навсякъде.

Размерите на лампата са: диаметър 11 см.; височина 11,5 см.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия 12х12х12 см