Уважаеми клиенти, от 21.09.2023 (четвъртък) до 26.09.2023 (вторник) включително излизаме в кратка почивка и поръчки няма да се обработват и изпращат. Всички поръчки направени през този период ще се обработат и изпращат от 27.09.2023 (сряда).

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Магическа чаена свещ с послание

Магическа свещ - варианти за избор

Персонализация на продукта:

1054

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

5.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Интересен и романтичен подарък

Може да изглежда като обикновена чаена свещичка, но в същност този интересен и романтичен подарък ще изненада приятно всеки.

На пръв поглед тази свещ не се отличава с нищо от обикновените чаени свещички, но след като я запалите и изчакате да се разтопи напълно восъка и той стане прозрачен, на дъното на свещичката се появява текст на красив фон.

Може да изберете един от петте варианта за фон. Надписът може да е всякакъв - от "Обичам те!" до "Ще се омъжиш ли за мен?"

Пригответе романтична обстановка и запалете свещта, докато се наслаждавате на приятната компания на Вашата половинка и свещта бавно гори, постепенно и магически надписа ще се покаже. Времето от запалването на свещта до напълното появяване на надписа е около 1 час.

Продава се само свещта без свещника. В цената е включено изработването и поставянето на надпис по Ваше желание. Имайте предвид, че текста не трябва да е дълъг - максимум 4 думи.

Може да поръчате повече от една свещ с няколко различни надписа, които да образуват послание, като ние придвидливо ще обозначим на коя свещ кой е надписа, за да може да ги подредите в подходящ ред.

Подарете вълшебна и романтична вечер на своята половника с помощта на тази магическа свещ!

Чрез нея можете по един изключително уникален начин да накарате човека до себе си да се почувства специален и обичан! Този подарък е не толкова материален, колкото емоционален и ще изпълне сърцето и душата на Вашата половинка с много искрена любов и чувства!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS