Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Магическа свещ

Магическа свещ - варианти за избор

Персонализация на продукта:

1054

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

5.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Може да изглежда като обикновена чаена свещичка, но в същност този интересен и романтичен подарък ще изненада приятно всеки. На пръв поглед тази свещ не се отличава с нищо от обикновените чаени свещички, но след като я запалите и изчакате да се разтопи напълно восъка и той стане прозрачен, на дъното на свещичката се появява текст на красив фон. Може да изберете един от петте варианта за фон. Надписът може да е всякакъв - от "Обичам те!" до "Ще се омъжиш ли за мен?"
Пригответе романтична обстановка и запалете свещта, докато се наслаждавате на приятната компания на Вашата половинка и свещта бавно гори, постепенно и магически надписа ще се покаже. Времето от запалването на свещта до напълното появяване на надписа е около 1 час.
Продава се само свещта без свещника. В цената е включено изработването и поставянето на надпис по Ваше желание. Имайте предвид, че текста не трябва да е дълъг - максимум 4 думи. Може да поръчате повече от една свещ с няколко различни надписа, които да образуват послание, като ние придвидливо ще обозначим на коя свещ кой е надписа, за да може да ги подредите в подходящ ред.
Подарете вълшебна и романтична вечер на своята половника с помощта на тази магическа свещ! Чрез нея можете по един изключително уникален начин да накарате човека до себе си да се почувства специален и обичан! Този подарък е не толкова материален, колкото емоционален и ще изпълне сърцето и душата на Вашата половинка с много искрена любов и чувства!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS