икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Магическа чаена свещ с послание

1054

Този продукт вече не се предлага

Интересен и романтичен подарък

Може да изглежда като обикновена чаена свещичка, но в същност този интересен и романтичен подарък ще изненада приятно всеки.

На пръв поглед тази свещ не се отличава с нищо от обикновените чаени свещички, но след като я запалите и изчакате да се разтопи напълно восъка и той стане прозрачен, на дъното на свещичката се появява текст на красив фон.

Може да изберете един от петте варианта за фон. Надписът може да е всякакъв - от "Обичам те!" до "Ще се омъжиш ли за мен?"

Пригответе романтична обстановка и запалете свещта, докато се наслаждавате на приятната компания на Вашата половинка и свещта бавно гори, постепенно и магически надписа ще се покаже. Времето от запалването на свещта до напълното появяване на надписа е около 1 час.

Продава се само свещта без свещника. В цената е включено изработването и поставянето на надпис по Ваше желание. Имайте предвид, че текста не трябва да е дълъг - максимум 4 думи.

Може да поръчате повече от една свещ с няколко различни надписа, които да образуват послание, като ние придвидливо ще обозначим на коя свещ кой е надписа, за да може да ги подредите в подходящ ред.

Подарете вълшебна и романтична вечер на своята половника с помощта на тази магическа свещ!

Чрез нея можете по един изключително уникален начин да накарате човека до себе си да се почувства специален и обичан! Този подарък е не толкова материален, колкото емоционален и ще изпълне сърцето и душата на Вашата половинка с много искрена любов и чувства!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500