Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Магическа чаша - планети

3118

няма наличност


16.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Тази чаша е един наиситина уникален подарък, който ще накара всеки който го получи да се удиви на красотата, която се открива пред очите му почти веднага щом се налее гореща напитка. Чашата е магическа, защото когато е студена по нея се виждат само няколко звезди в нощното небе, но когато се налее чай,кафе или друга гореща течност магически се появяват всички планети от слънчевата ни система в прекрасни ярки цветове. Това е иделаният подарък за хора обичащи астрономията, нощното небе, космоса или просто са мечтатели. Чашата е керамична и е с вместимост 300 мл. Не може да се мие в съдомиялна, но няма проблем да я ползвате в микровълнова фурна. Размерите й са: 8см х 9,5см.
С този невероятен подарък ще превърнете сутрините на този, на когото го подарите в магически и вдъхновяващи.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L