Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Магическа чаша - планети и континенти

3118

на склад


16.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Тази чаша е един наиситина уникален подарък, който ще накара всеки който го получи да се удиви на красотата, която се открива пред очите му почти веднага щом се налее гореща напитка. Чашата е магическа, защото когато е студена по нея се вижда слънчевата система, но когато се налее чай, кафе или друга гореща течност магически се появяват всички континенти от планетата Земя. Това е иделаният подарък за хора обичащи астрономията, географията, космоса или просто са мечтатели. Чашата е керамична и е с вместимост 300 мл. Не може да се мие в съдомиялна, но няма проблем да я ползвате в микровълнова фурна. Размерите й са: 8см х 9,5см.
С този невероятен подарък ще превърнете сутрините на този, на когото го подарите в магически и вдъхновяващи.


Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L