Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Магическа чаша "резервоар"

3120

на склад


16.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Ако познавате човек, който сутрин преди кафето изглежда така сякаш му е свършило горивото, то тази магическа чаша е перфектния подарък за него. Чашата е керамична и бяла на цвят, а от едната й страна има изобразен индикатор за гориво както при автомобилите. Когато е студена индикатора е в черен цвят и показва сякаш "резервоара е празен", но щом налеете "горивото" (кафе, чай или друга гореща напитка) "резервоара се пълни" до горе. Това е един наистина забавен подарък за любителите на кафе, чай и други горещи ободряващи напитки. Чашата е керамична и е с вместимост 300 мл. Размерите й са 7,5см. х 9 см. Не може да се мие в съдомиялна. Без проблем можете да използвате в миковълнова фурна. Тази магическа чаша е наистина забавна и зареждаща, не само с "гориво", но и с наистина добро настроение! Направете уникален подарък за рожден ден, имен ден или друг повод - зарадвайте близък човек, приятел или роднина!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L