КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Магнитен пъзел


Персонализация на продукта:


1012

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

23.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Още една чудесна идея за подарък - магнитен пъзел с Ваша снимка. Размерът на пъзела е 18.5 х 28 см, съставен е от 126 парченца и е изработен от магнитно фолио със специално сублимационно покритие позволяващо отпечатването на висококачествено изображение. Още по-хубавото на този пъзел е, че можете да си го наредите дори върху хладилника или друга равна метална повърхност! Чрез бутона за добавяне на изображение прикачете снимката, която желаете да отпечатаме върху пъзела. Също така можете да добавите и текст по желание. Ако желаете да изпратите повече снимки за да създадем колаж от тях трябва да поръчате пъзела и след това на нашия e-mail:  или Viber: 0988975500 да изпртите своите снимки за колажа с номера на поръчката генериран от сайта. След като изработим вариант за колажа ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна.
Този подарък е подходящ за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година и всеки един весел повод, както и без повод. На този подарък би се зарадвал всеки любител на пъзелите, а тъй като е специално персонализиран за нег/нея с удоволствие ще го нарежда отново и отново.
Можете да изберете дали пъзелът да бъде изпратен сглобен в целофаново пликче (без кутия), или разглобен в картонена кутия, като от вътрешната страна на капака на кутията ще отпечатаме Вашата снимка, която е отпечатана на пъзела за по-лесно сглобяване.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия за пъзел