Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Метална кутия за цигари в стил Jack Daniels

1007

на склад


8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Тази черна метална кутия за цигари е особено подходящ подарък за пушачи, които са почитатели на марката Джак Даниелс. Кутията позволява в нея да се поставят цигари с дължина 80 мм., както и запалка от типа на обикновените непрезареждаеми запалки.
Ако на Вас или на пушач, на който искате да направите подарък не Ви се гледат неприятните снимки и надписи върху цигарените кутии, тази метална кутия ще свърши чудесна работа. Тя е особено ефектна, когато отидете на заведение и я поставите на масата до чаша уиски.
Размерите на кутията за цигари са: височина 95 мм, ширина 60 мм., дебелина 27 мм.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S