икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Морски шах с шотове

3055

Този продукт вече не се предлага

Морски шах с шотове забавна игра за надпиване

Чудесен подарък за всеки купонджия - подходящ е за рожден ден, имен ден и всякакъв весел повод - Морски шах с шотове забавна игра за надпиване!

Това е един забавен и вълнуващ вариант на добре познатата игра на морски шах. Сигурно помните часовете прекарани игарейки тази игра, но сега тя е във вариант за възрастни и още по-забавна от всякога.

Размерите на игралното поле на морския шах, което е стъклено, са 12,5х12,5см, шотовете са изработени от пластмаса и са с височина 3 см и вместимост 10 мл. Шотовете 9 на брой (5 със знака Х и 4 с О)

Правила на играта:

Играта започва този, който е с Х като поставя своето шотче в произволно квадратче на игралното поле. След това е на ред този, който е с чашките със символ О. Играта продължава докато някой от играчите не направи три символа от неговите в една линия (без значение по ветикал, хоризонтал или диагонал).

Този, който загуби изпива един от своите шотове. Играта продължава докато единия от играчите не остане с празни шотчета. Разбира се Вие може да развихрите въображението си и да измислите свои правила, а и след няколко шота, на кого му пука за правилата, важното е забавлението! :)

Шотчетата може да напълните с напитка по Ваш вкус за да е още по-приятна играта. Играта може да се играе от двама играчи или по двойки. На този подарък би се зарадвал всеки, който обича игрите. Направете един различен и забавен подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500