Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Нощна музикална лампа костенурка

3028

на склад


20.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един уникален подарък подходящ както за малки, така и за пораснали деца. Тази очарователна лампа във формата на плюшена костенурка, освен че прожектира цветно звездно небе из стаята има и няколко мелодии, които могат да бъдат активирани по желание. Осветлението е в 4 цвята, като могат да бъдат пуснати всеки цвят самостоятелно или в различни комбинации от цветове според желанието. Костенурката лампа има функция за автоматично изключване след 60 минути. Работи с 3 батерии АА или с кабел (включен в комплекта) за захранване от компютър или зарядно с USB. Костенурката е много мека, плюшена, с черупка от гладка пластмаса.

Размерите на костенурката са 8 см. х 19 см. х 30 см.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

 

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL