КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Мъжка тениска с Ваша щампа - вариант 2

Мъжка тениска вариант 2 - лице
Мъжка тениска вариант 2 - гръб
Мъжка тениска вариант 2 - ориентировъчни размери

Персонализация на продукта:


1100-2

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

22.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви още един модел тениска, която може да се превърне в уникален персонализиран подарък за мъж, благодарение на снимката и/или надписа, който пожелаете да отпечатаме върху нея. Подаръка е подходящ както за рожден ден, имен ден, юбилей, така и за всеки един личен празник.
Тениска е изработена от полиестър, който е подходящ за пълноцветен сублимационен печат. Тя е комбинация от два цвята. Подсилена е в деколтето и раменете, има странични шевове и е от специална дишаща сублимационна материя. Материал: 100% полиестер, 140гр./м2. Идеална за отпечатване на пълноцветни изображения. Отпечатаното върху тази материя попива в самата тъкан и става практически незаличимо, независимо от броя изпирания. Може да бъде отпечатано всякакъв тип изображение или текст. Цената на блузата е с включено отпечатването на една щампа от едната страна на блузата.

Можете да създадете тениска по Ваш дизайн, като използвате бутона "създай свой дизайн". Използвайте нашите предложения за щампи или качете Ваши.

Имайте предвид, че максималния размер за отпечатване на снимка върху тениска е 20 см на 30 см. (р-р лист А4)

Независимо дали поръчвате тениската за себе си или за подарък на близък, не забравяйте да погледнете таблицата с ориентировъчните размери в последната снимка, за да прецените подходящия!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L