икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Рамка за влюбени "Нашата първа година заедно"

Рамка за влюбени "Нашата първа година заедно" - вариант 2
Рамка за влюбени "Нашата първа година заедно" - вариант 3

Персонализация на продукта:


1051

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

16.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Началото на всяка голяма любов винаги е красиво. Първите мигове заедно, първите спомени, първите снимки... все неща, които си заслужава да бъдат запазени във времето в една красива рамка "Нашата първа година заедно". Това е чудесен подарък не само за Свети Валентин или годишнина, но и за други поводи, а защо не и без повод - любовта сама по себе си винаги е достатъчен повод. Оригинална идея за подарък както за любимия човек, така и за двойка приятели. Ако желаете в рамката да бъдат изписани и имена, напишете ги в полето "Текст" под снимката на продукта. Изпратете снимките за отпечатване чрез бутона за добавяне на изображение! Моля обърнете внимание, че за вариант 1 са необходими 7 бр. снимки, а за варианти 2 и 3 по 6 бр. и прикачете необходимя според избрания от Вас вариант брой снимки! Отпечатва под формата на колаж с Вашите снимки върху фотогланцова хартия.

Форматът на рамката е А4. Предлагат се варианти за закачане на стена и за поставяне върху бюро, като дизайнът на рамката е възможно да се отличава от показаните на илюстрацията (наличните към момента рамки ще Ви изпратим заедно с колажа за одобрение, за да изберете модел).
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXL