Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Неопренов изолатор за кенче със снимка

Неопренов изолатор за кенче - размери

Персонализация на продукта:


3371

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Неопренов изолатор за кенчета

Предлагаме Ви един наистина уникален персонализиран подарък - неопренов изолатор за кенчета. С негова помощ любимата напитка в кенчето ще запази своята температура по-дълго и няма да се стопли толкова бързо през летните горещи дни.

Подходящ аксесоар за всяко кенче от 330 мл, а това, че е персонализирана със снимка и надпис по Ваша поръчка го прави още по-интересен подарък.

Размери:

Размерите на продукта в разгънато състояние са 25 см. на 10.5 см. Размера на печатното поле (мястото, върху което отпечатваме Вашата снимка) е 20,3 см на 9 см.

Този подарък е различен и нестандартен - с него наистина ще изненадате приятно Ваш роднина, приятел или колега, който обича лятото да се разхлажа с кенче безалкохолно или биричка.

Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете да поставим и надпис върху снимката, можете да ни го напишете в полето за текст. След като изготивм дизайна с Вашата снимка и текст ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна.

Подаръкът е подходящ както за мъже, така и за жени. Разхладете лятото за свой близък с този персонализиран неопренов изолатор за кенче със снимка.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след като одобрите дизайна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето което е необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя, както и официалните празнични дни като Коледа, Нова година, 3 Март и др. са почивни дни и не са включени във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.