КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Неразливаща се купа

3090

на склад


16.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един чудесен подарък за всяко дете - супер забавна купа наподобяваща формата на летяща чиния. Това което я прави още по-забавна и уникална е, че благодарение на своя иновативен дизайн не позволява на храната в нея да се разсипе. Купата е на жироскопичен принцип и храната или предметите поставени в нея остават винаги вътре, задържани от силата на собственото си тегло, дори и след като детето се опита да я обърне и изсипе! Използващ елементарни принципи от физиката този забавен детски подарък ще спести много главоболия и чистене на майките. С тази "вълшебна" купа се слага край на белите и разсипаната из цялата къща храна! Вътрешната купичка се върти на 360 градуса.
Направена е от хипоалергенна пластмаса и е сертифицирана от Агенцията по храните и TUV (Германия). Подходяща е за миене в съдомиялна машина, но не е подходяща за използване в микровълнова фурна.
Размери: 17 см. х 7,5 см. Вместимост 150 мл.

Купата се продава и с подходящ капак за да запазвате храната за по-късно ако се налага.

Тази купа е идеален подарък като за деца, така и за техните майки!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L