КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Не се сърди човече с шотове

3069

няма наличност


25.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Сигурни сме, че почти няма човек който да не е играл на една от най-популярните бордови игри, а именно "Не се сърди човече". Сега Ви предлагаме тази игра във вариант за пораснали деца - със шотове вместо пионки. Разбира се може да се играе и от деца, като напитките в шотовете вместо алкохолни се подменят със сок или друга напитка подходяща за деца. Тази игра е чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден и всякакъв друг личен повод, а защо не и без повод.
Как се играе: Максималният брой играчи е 4. Всеки от играчите си избира цвят. Основните правила са като на стандартното не се сърди човече, като разликата е в това, че когато някой застигне "пионката" Ви и попадне върху Вашия шот, трябва да изпиете съдържанието му и да се върнете в начална позиция. Целта на играта е един по един да изкарате всички шотове хвърляйки шестици и да обиколите игралното поле първи.
Играта "Не се сърди човече с шотове" е чудесен подарък, който ще донесе забавни емоции и добро настроение на цялата компания. Изборът с какво ще напълните шотовете е изцяло Ваш.
Игралното поле е изработено от стъкло и е с размери 30 см. на 30 см. Шотовете са пластмасови с  височина 3 см и вместимост 10 мл - 16 бр. (по 4 броя от всеки цвят)
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL