икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Персонализирана лампа звездно небе

3032-1

Този продукт вече не се предлага

Персонализирана лампа звездно небе

Предлагаме Ви уникална идея за подарък - познатата на всички лампа звездно небе (Star Master) в един наистина неповторим и уникален вариант.

Това което я различава от всички останали е, че може да бъде изработена по Ваша идея. Да, точно така, сред хилядите звезди можем да поставим Ваш текст и така тази вълшебна и красива лампа ще стане единствена и неповторима!

Размери:

Тази лампа с размери диаметър 11 см.; височина 11,5 см. разпръсква бели и цветни звезди по стените и тавана на стаята, а сега сред тях ще бъде и Вашето послание.

В полето за текст намиращо се под снимките на продукта ни напишете кратък текст, който да поставим на лампата (Например "Обичам те", "Лека нощ, любима", "Сладки сънища", имена, символи - сърце, детелинка, усмивка, целувка и др.)

Тази лампа освен за детска стая чудесно може да бъде използвана и за създаване на романтична атмосфера в спалнята. За най-голям ефект в помещението не трябва да има други светлини източници освен лампата!

На корпуса има два бутона, като единия е за бяла непрекъснато светеща светлина, а другия е за мигащи цветни светлини, като може да бъдат задействани едновременно и двата. Захранването на лампата е чрез USB кабел който може да се включи към компютър или зарядно за телефон, който е включен в комплекта.

Също така лампата може да работи и с 3 батерии от 1,5V AA (не са включени). Благодарение на светодиодите, с които излъчва светлината и тяхната икономичност в сравнение с обикновените крушки, тази лампа ще свети в продължение на много часове и ще прожектира хиляди звезди и Вашето послание из цялата стая.

Подарете частица от безкрайния космос! Със сигурност този подарък ще донесе приятни емоции и светлина на този на когото ще го подарите.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500