КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Персонализирана лампа звездно небе

Персонализирана лампа звездно небе 2
Персонализирана лампа звездно небе 3
Персонализирана лампа звездно небе 4


Персонализация на продукта:

3032-1

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

26.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви уникална идея за подарък - познатата на всички лампа звездно небе (Star Master) в един наистина неповторим и уникален вариант. Това което я различава от всички останали е, че може да бъде изработена по Ваша идея. Да, точно така, сред хилядите звезди можем да поставим Ваш текст и така тази вълшебна и красива лампа ще стане единствена и неповторима! Тази лампа с размери диаметър 11 см.; височина 11,5 см. разпръсква бели и цветни звезди по стените и тавана на стаята, а сега сред тях ще бъде и Вашето послание. В полето за текст намиращо се под снимките на продукта ни напишете кратък текст, който да поставим на лампата (Например "Обичам те", "Лека нощ, любима", "Сладки сънища", имена, символи - сърце, детелинка, усмивка, целувка и др.)
Тази лампа освен за детска стая чудесно може да бъде използвана и за създаване на романтична атмосфера в спалнята. За най-голям ефект в помещението не трябва да има други светлини източници освен лампата! На корпуса има два бутона, като единия е за бяла непрекъснато светеща светлина, а другия е за мигащи цветни светлини, като може да бъдат задействани едновременно и двата. Захранването на лампата е чрез USB кабел който може да се включи към компютър или зарядно за телефон, който е включен в комплекта. Също така лампата може да работи и с 3 батерии от 1,5V AA (не са включени). Благодарение на светодиодите, с които излъчва светлината и тяхната икономичност в сравнение с обикновените крушки, тази лампа ще свети в продължение на много часове и ще прожектира хиляди звезди и Вашето послание из цялата стая.
Подарете частица от безкрайния космос! Със сигурност този подарък ще донесе приятни емоции и светлина на този на когото ще го подарите.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след потвърждаване на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия 12х12х12 см