Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Персонализирана шампионска купа


Персонализация на продукта:

3031

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Не само големите спортисти, но и близките, които обичаме заслужават шампионска купа. Това е малък и символичен подарък, но със сигурност ще бъде приет с огромна усмивка и ще краси гордо дома на неговия притежател. В полето за текст напишете в каква "дисциплина" е шампиона/шампионката, както и неговото/нейното име и ние ще го изпишем върху купата. Вариантите са много - "Мария - най-прекрасната съпруга", "Иван - Дядо на годината", "Ивелина - най-любимата жена"  - всичко зависи от повода и Вашите желания. Можем също така да включим и от кого е подаръка и дата.

Височината на купата е 14 см. Тя е изработена от пластмаса, а текстът се отпечатва върху ламиниран пълноцветен стикер, който няма да се изтрие или избелее във времето.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S