икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Персонализирана шампионска купа - голяма

3087

Този продукт вече не се предлага

Без да са спортисти нашите близки и приятели са истински шампиони в това да бъдат до нас в хубавите и лошите ни моменти и поради тази причина те заслужават точно такъв подарък - персонализирана шампионска купа.
Купата е с размери: Височина 22 см. Ширина в най-широката част при дръжките 13 см и 7 см. ширина при основата. Изработена е от пластмаса, а основата е масивна и тежка и е изработена от камък.
На основата можем да поставим надпис по Ваше желание, а на самата купа във формата на кръг да бъде поставена снимката на този за когото е. Ако не желаете да поставяме снимка, на мястото на снимката ще има надпис №1 или ако желаете може да е нещо по Ваше желание. Всичко, което желаете да поставим като надписи по купата, напишете в полето за текст, а ако желаете да поставим и снимка, можете да я добавите от бутона за добавяне на изображение. Когато изработим дизайна с желаните от Вас корекции ще Ви го изпратим за одобрение по e-mail-а, който ще посочите при изпращането на поръчката от Ваша страна.
Направете оригинален и запомнящ се подарък на своите близки и ги накарайте да се чувстват специални, точно каквито в същност са те!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500