Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки направени и одобрени на 22.09 (вторник) могат да бъдат доставени най-рано на 24.09 (четвъртък).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Плажна рокля/туника с щампа "бюст"

1106

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

25.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един забавен и атрактивен подарък за жена - плажна рокля с щампа "бюст". Щампата изглежда изключително реалистично, а специално за Вас сме изготвили 9 различни дизайна. Ако желаете да направите един наистина интересен и забавен подарък на своя приятелка или дори на себе си, тази плажна рокля е отличен избор.
Роклята е изработена от 100% полиестер по революционна технология, даваща усещането за мека и гладка памучна материя! Плата е с лека прозрачност, но това не бива да Ви притеснява, защото все пак е плажна рокля. Самата щампа се отпечатва директно в плата и няма опасност да се напука или отлепи при пране.
Независимо дали поръчвате роклята за подарък или за Вас самите, моля обърнете внимание на ориентировъчните размери (ширина/дължина), дадени от производителя (възможно отклонение +- 1-2 см.).

S - 44см./82 см.
M - 47см./84 см.
L - 50см./86 см.

Ширината се измерва едностранно под мишниците, а дължината от рамото до най-долната част на роклята. Роклята се предлага само в бял цвят!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след потвърждение на поръчката от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L