Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Плюшено мече 20 см със снимка

Плюшено мече - с тениска с червен ръкав
Плюшено мече - с тениска със син ръкав
Плюшено мече - с тениска с черен ръкав

Персонализация на продукта:


3156

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

27.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Плюшено мече 20 см със снимка по Ваша поръчка

Това симпатично плюшено мече може да бъде перфектния подарък за всеки повод - рожден ден, имен ден, Коледа, Св. Валентин и др.

На неговата тениска ще поставим Ваша снимка или послание по Ваша поръчка и по този начин, то ще се превърне в един незабравим персонализиран подарък.

Самото плюшено мече е 20 см. високо, а тениската му може да бъде със сини, черни или червени ръкавки по Ваш избор.

Снимка прикачете от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете да поставим кратко послание ни го напишете в полето за текст.

След като получим Вашата поръчка ще Ви изготвим дизайн за одобрение от Ваша страна. Така ще можете да прецените дали желаете корекция (подмяна на снимката или надписа) преди да сме изработили подаръка.

Печатното поле на тениската 6х5см.

Направете един уникален подарък - плюшено мече със снимка и/или надпис по Ваша идея и зарадвайте любим човек или приятел! Поръчайте сега Плюшено мече 20 см със снимка по Ваша поръчка и зарадвайте някой с уникален подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка на Плюшено мече 20 см със снимка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка на Плюшено мече 20 см със снимка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето което е необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L