Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръци за дете


Рамка My baby

Рамка My baby 18.00 лв.

Чаша Happy

Чаша Happy 12.00 лв.

Всички цени са с включен ДДС


Обичате децата си повече от всичко на света и бихте направили всичко за тях, за да ги зарадвате? Подарявайки им подарък, който да предизвика усмивка на лицата им, ще ви накара и вие да се усмихнете. Изборът на подаръци за деца може да бъде труден, защото всички хлапета са толкова различни, така че съчетаването на подходящия подарък с тяхната личност и интереси може да бъде предизвикателство. Но не и когато цялата упорита работа е свършена вместо вас.

Всички наши предложения за момчета и за момичета са внимателно подбрани от нашите служители. Уверяваме ви, че разполагаме с широк спектър от уникални, персонализирани и оригинални подаръци за дете, даващи възможност на родители и приятели да впечатлят както малчугани, така и тийнейджъри по всякакъв повод.

Подаръци за деца за всяка възраст и повод

Ние предлагаме подаръци за деца от всички възрасти - от бебета до големи ученици. Нашата гама е разнообразна и включва плюшени играчки, забавни и различни сувенири и аксесоари, като на някои от тях може да бъде изписано тяхното име или да бъде поставена тяхна снимка. Чаша със снимка на Спайдърмен? Можем да я изработим. Шантав часовник? Да, имаме го!

По-важно от това да ги впечатлим е да се гарантира, че те ще получат страхотно преживяване. Ето защо, когато става въпрос за нашите подаръци за деца, ние сме подсигурили, че техният персонализиран елемент действително ще допринесе към това да направи детския празник още по-специален. В нашия магазин ще намерите много продукти, с които да ги зарадвате на техния рожден ден, имен ден и Коледа. Разполагаме с подаръци за момчета и момичета, така че имате възможност да изберете нещо за своя брат, сестра, приятел, племенник.

Защо да закупите нашите подаръци за деца

В магазина на Подари ме ще намерите всякакви възможности за подарък за дете, с които да го зарадвате на специалния му ден, бил той рожден ден или просто 1-ви юни. Въпреки че не можем да осигурим истински еднорог, всичко друго можем да изпратим до удобен за вас куриерски офис или директен адрес.

Децата обичат да играят и искат да се забавляват през цялото време. Те притежават развито въображение и понякога им хрумват супер готини или интригуващи идеи. Ако им позволите да споделят своите фантазии с вас, ще имате представа от какво се вълнуват и по този начин да изберете най-подходящия подарък.