Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръци за дипломиране


  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »
Всички цени са с включен ДДС


Нека почетем абитуриентите и абсолвентите! Покажете им колко се гордеете с тяхната упорита работа и постижения с подарък за дипломиране, който те със сигурност ще харесат! Завършването на училище, колеж или университет не е лесна задача, така че е важно да възнаградите постиженията им със запомнящ се жест, за да покажете гордостта, която изпитвате. Подаръците за дипломиране са превъзходен начин да възнаградите напредъка на завършващия и да направите този незабравим ден още по-специален - без значение от възрастта.

Подарете им нещо, което да им напомня за съкровените моменти, споделени с приятели, учители и наставници. На ваше разположение сме подготвили различни идеи, за да отпразнувате техния успех и да им напомняте, че бъдещето принадлежи на тези, които вярват в мечтите си. При нас има за всекиго по нещо, с което можете да направите деня наистина вълшебен - от персонализирани пликове за пари до всякакви сувенири за дипломиране - изберете най-подходящия подарък с наша помощ!

Подаръци за дипломиране на абитуриенти и абсолвенти

Поканени сте на абсолвентско тържество, така че трябва да почетете повода по специален начин. Независимо дали става въпрос за 2-годишна, 4-годишна, магистърска или докторска степен - упоритата работа и безсънните нощи на абсолвента не трябва да остават неоценени. Похвалете техните невероятни постижения с един наистина уникален подарък за дипломиране! В Подари ме имаме най-добрите идеи, с които да ви помогнем да покажете колко горди сте с абсолвента.

Децата най-накрая го направиха: завършиха гимназия! Можете ли да повярвате колко са пораснали? Независимо дали отиват в колеж, университет или започват работа, отпразнувайте завършването им на средно образование с подходящ и оригинален подарък за дипломиране. Имаме различни, страхотни идеи, които са подходящи за абитуриенти. А ако случайно търсите шеговит сувенир за спомен от гимназията за приятел, при нас ще намерите интересни и забавни подаръци за дипломиране, които ще го усмихнат.

Защо да закупите оригинален подарък за дипломиране от Подари ме

Завършването на училище или университет е уникален празник сам по себе си. За разлика от рождените дни и Коледа, подаръците за дипломиране трябва не само да се харесат на получателя, но и да му напомнят колко горди сте, че го виждате да постига целите си и да изживява мечтите си. Независимо дали търсите подаръци за абсолвенти или абитуриенти, при нас ще откриете много креативни идеи, подходящи както за момчета, така и за момичета.

Защо да се задоволите със скучен традиционен подарък за дипломиране, когато можете да покажете гордостта си по-уникален и колоритен начин?