икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръци за жена, любимия човек


Всички цени са с включен ДДС


Търсите перфектните Подаръци за жена - любимия човек?

Значи сте на правилното място! Предлагаме Ви уникални идеи за подарък за съпруга или гадже, подходящи за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина, Свети Валентин, Коледа или друг повод.

Поръчайте подарък със снимка и надпис по Ваше желание, с който да покажете обичта си към любимата жена по впечатляващ начин.

Разгледайте нашето разнообразие от чаши със снимка, тениски, грамоти, ключодържатели, аксесоари за жени и много други персонализирани със снимка за подаръци за жена - любимия човек.

Също така предлагаме и готови за подаряване подаръци за жена като златна розаперла в мида с колие и други.

Без значение дали ще изберете нещо малко или голямо, скъпо или евтино, най-важното в един подарък е начина по който ще го подарите. Подарете го с любов, усмивка и уважение към любимата жена, така със сигурност ще бъде приет с обич и високо оценен.

Предлагаме също и много интересни и нестандартни готови подаръци, подходящи за мъж

Ако се чудите как да изберете подходящ подарък, то можете да се консултирате с нашия пътеводител при избора на подаръци.

Жените по правило обичат подаръците без значение дали са за рожден ден, имен ден, годишнина, Коледа или друг повод. Те също така обичат да получават подаръци и без повод. Изненадайте любимата жена с подарък в неочакван момент и ще видите как тя ще се отблагодари с много любов и усмивки.

Няма мъж, който да не обича жената до него да е щастлива, а коя жена е по-щастлива от обичаната? Накарайте дамата до себе си да се почувства обичана и със сигурност, този който ще спечели най-много от това ще сте Вие - нейния любим мъж.

Изпратете подаръка директно на получателката

Ето още една идея за изненадващо поднасяне на подаръка. Поръчайте доставката да бъде директно до получателката, като за целта можете да заплатите цялата сума на поръчката + таксите за доставка предварително по банков път, а ние ще се погрижим да изпратим подаръка директно на нея.

С кои куриерски фирми работим?

Работим с куриерски фирми Еконт и Спиди и можем да изпратим до техен офис или до удобен за Вас личен или служебен адрес. Имайте предвид, че доставките до адрес се извършват в работните дни от понеделник до петък. Доставка до адрес в събота, неделя или официални празници не се извършват.

Доставките до офис на Еконт или Спиди са обвързани с работното време на съответните офиси. Всички офиси на Еконт в събота работят до обяд.