Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръци за Кръщене


Всички цени са с включен ДДС


Кръщенето е наистина специален повод за всяко малко дете. Това е времето, в което семейството и приятелите се събират, за да покажат любовта си към новороденото мъниче в живота си и да отпразнуват посвещаването му в християнската религия.

Търсите идеи за подаръци за този повод? Дошли сте на правилното място! В Подари ме имаме широка гама от уникални идеи и персонализирани предложения. Ако сте кръстница или кръстник, важно е да знаете, че подаръците за кръщене са важен спомен, който детето ще оценява през целия си живот. Изберете персонализиран подарък за кръщене, с името и датата на събитието, за да оставите красив отпечатък върху този много специален ден.

Подаръци за кръщене за момче и момиче

Кръщението е първото тайнство, което детето получава в Църквата, като по този начин го прави грандиозно събитие за цялото семейство. Независимо дали сте кръстник, баба или дядо, леля, чичо, братовчед или приятел на семейството, ще намерите богат избор от подаръци за кръщене при нас.

Имаме набор от персонализирани подаръци за кръщене, които ще бъдат високо оценени, независимо дали става въпрос за готов такъв или за артикул със снимка. Без значение дали сте кръстник или само гост, ние имаме селекция от подаръци за кръщене за момчета, които ще отговарят на вашите нужди.

Търсите нещо за своята кръщелница? Нашата гама от подаръци за кръщене за момичета е перфектна, независимо дали искате нещо бебешко или традиционно. Милите и запомнящите се подаръци за спомен са тези, върху които има персонализиран почерк.

Защо да закупите нашите подаръци за кръщене

Ако сте помолени да бъдете кръстник на някое мъниче или сте поканен да отпразнувате събитието като гост, при нас ще намерите подходящия подарък за кръщене. Като алтернатива, ако сте родител, който търси подарък за кръстниците на вашето дете, ще намерите разкошен асортимент от персонализирани изненади за кръстника и кръстницата.

Ние постоянно обновяваме продуктовата си гама, за да се съобразим с изискванията и очакванията на клиентите. Подхождаме с внимание към специалния повод - затова се грижим да получите всичко в подходящ вид и срок. Поръчките се изпращат до офис на куриер или до точен адрес.