Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръци за Рожден ден


Рамка My baby

Рамка My baby 18.00 лв.

Всички цени са с включен ДДС


Рождените дни са едни от най-специалните поводи през годината. Те са от онези мили случаи, когато планирате по пищен начин да изненадате близките си. Без значение на колко години сте, винаги сте развълнувани от този личен празник.

Рожденият ден идва веднъж годишно и затова е от съществено значение празнуващият да го прекара по великолепен начин. Хората обичат да се наслаждават на този повод с приятели и семейство. А защо не направите това събитието една идея по-специално с персонализиран подарък?

Разгледайте нашите предложения, за да откриете великолепни и вдъхновяващи идеи. Разполагаме с богата гама от подаръци за рожден ден, подходящи за 18-тата, 30-тата, 50-тата, чак до 80-тата годишнина на мъже и жени. От сувенири и аксесоари за всички, до страхотни персонализирани подаръци за дете. Каквото и да сте намислили да подарите тази година, ще го намерите точно тук!

Подаръци за рожден ден за мъже, жени и деца

Открийте огромна гама подаръци за рожден ден за всички възрасти и изберете от сантиментални и персонализирани артикули, до уникални предложения, както за него, така и за нея. Много от нещата, които можете да подарите, предлагат възможност да бъдат персонализирани чрез снимка, име и лично послание, така че да поднесете нещо изключително специално.

Нашите подаръци за рожден ден за мъже включват купища страхотни идеи за господа на всяка възраст и с всякакви интереси и хобита. Ако се чудите какво да подарите на любима жена, имаме по нещо специално, както за млади момичета, така и за дами в зряла възраст.

Тук ще намерите подходящи идеи за вашите майка и баща, дядо и баба, син и дъщеря. Имаме и пълна гама подаръци за рожден ден за деца, включващи богат избор от персонализирани чаши, възглавнички, грамоти, както и готови подаръци, от които можете да си изберете.

Защо да закупите нашите подаръци за рожден ден

Хората обичат да получават вълнуващи подаръци на рождения си ден. Така че дори ако сте далеч от любимия си човек, можете да се възползват от нашия онлайн магазин, за да го изненадате и да му донесете радостно настроение с персонализирано решение за неговия празник.

Ние доставяме поръчаното от вас до дома ви или работното място на рожденика, използвайки куриерски услуги. Дори да поръчате в последния момент, ако е преди 15:00, ние ще успеем да го подготвим и изпратим, за да бъде на нужния адрес още на следващия работен ден.