икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръци за Сватба


  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »
Всички цени са с включен ДДС


Няма по-приятно от това да бъдете гост и да отпразнувате бракa или годежа на своите роднини или близки приятели. Като участници в това събитие е важно да завършите деня със запомнящ се сватбен подарък. И булката и младоженецът вероятно ще са много важни за вас хора, а един сватбен подарък е чудесен начин да покажете признателността си към тях, когато започват новия си съвместен живот.

Когато любовта е във въздуха, част от това щастие изпълва и вас. Отпразнувайте щастливото събиране на двама души, като се покажете на тържеството с най-добрия подарък за сватба. Разбира се, може да е трудно да се откроите, когато всеки познава младоженците по свои уникални начини. Но с оригинален сватбен подарък, който показва вашата любов и признателност към семейната двойка, те ще разберат колко много мисъл и желание сте вложили в избора.

Сватбени подаръци за младоженци и кумове

Предстои сватба, на която любимата ви двойка ще размени своите обети и ще си каже “ДА”. Но преди да облечете официалните си дрехи и да сложите най-лъскавите обувки, трябва да изберете подходящ сватбен подарък за младоженците. Това не е трудна задача, защото в Подари ме имаме нещо, с което да докоснете сърцата им и да озарите лицата им. Ние предлагаме персонализирани идеи, които се изработват със снимка и текст по ваше желание, като рамки, колажи, декоративни възглавници и много други.

При нас също можете да кажете благодаря на вашите кумовете с красиви подаръци за сватба, които да им напомнят за големия ден! При нас ще намерите идеи както за кума, така и за кумата. Етикетите за вино и ракия със специално изработен етикет, включващ забавен надпис и датата на сватбата, е отлична идея. Не забравяйте и родителите на булката и младоженеца, защото те също заслужават признание. Може да им поднесете шеговит сватбен подарък като клетвена декларация за тъща и свекърва.

Защо да закупите нашите подаръци за сватба

Сватбите са прекрасен повод, на който роднини и приятели се събират да отпразнуват бракосъчетанието между двама души. И защо не го направите още по-специален с един наистина красив подарък за сватба?

В Подари ме имаме огромна и разнообразна селекция от подаръци за сватба, които ще помогнат да направите големия ден още по-запомнящ се. Добрата идея е свързана с избора на нещо смислено и уникално, което наистина да покаже чувствата ви към младоженците.

Забавлението и напитките са част от сватбеното тържество, така че подаръците за сватба от типа на бутилка вино или ракия с надпис са чудесна идея. Ако двойката предпочита по-нестандартни неща, нашата селекция от необичайни подаръци за сватба е това, което търсите.

Доверете се на Подари ме за идеалния подарък за сватба!