Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Подложка за мишка със снимка

Подложка за мишка със снимка - лице и гръб
Подложка за мишка със снимка - размери
Подложка за мишка със снимка_
Подложка за мишка по идея на клиента

Персонализация на продукта:


1047

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

14.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Подложката за мишка е още един от онези продукти, които ползваме ежедневно. Освен удобство, подложката за мишка персонализирана със снимка и/или надпис по Ваше желание носи настроение и показва лично отношение. Чудесен подарък както за вманиачени компютърджии, така и за хора, които по-рядко ползват компютър. Независимо дали поводът е рожден ден, имен ден, годишнина, дипломиране или друго събитие, изработената от нас подложка за мишка по Ваша поръчка ще се радва на интерес и ще бъде ценен подарък за този, който я получи.

Снимка може да добавите от бутона за добавяне на изображение. Също така по Ваше желание може да се добави и надпис или пожелание върху снимката, достатъчно е само да ни го напишете в полето за текст.

Размерите на подложката са: 22 x 18 x 0.2 см. Изработена е от каучук с текстилно покритие, което позволява отпечатването на изображение с ярки и красиви цветове.

За да бъде подаръка наистина красив и качествен изберете най-хубавата според Вас снимка, която е с най-високо качество, за да зарадвате получателя на подаръка не само с оригиналност, но и с отлично подбрана снимка.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XL