икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Подложка за чаша със снимка


Персонализация на продукта:


1046

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

6.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Казват, че малките неща са тези, които правят живота на човек по-хубав. Онези дребни неща, които са част от нашето ежедневие и имат малка цена, но голяма стойност за нас. Подложките за чаши освен практични и полезни с това, че предпазват повърхностите от горещите чаши, сега могат да бъдат и красиви - добавете снимка и/или надпис по Ваше желание и ние ще изработим за Вас един бутиков продукт. Това може да бъде подарък, който е подходящ за най-различни поводи, особено в съчетание с персонализирана чаша. Подложката е текстилна, с кръгла форма и диаметър 10 см.

Снимка може да добавите от бутона за добавяне на изображение. Също така по Ваше желание може да се добави и кратък текст върху снимката, достатъчно е само да ни го напишете в полето за текст, което също се намира под снимките на продукта.

Подложката за чаша е един уникален персонализиран подарък, който отлично се съчетава в компанията на персонализирана чаша.

Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S