Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Портфейл със снимка

Портфейл изгледи

Персонализация на продукта:


1036

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

30.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Представяме Ви една уникална идея за подарък - портфейл със снимка и/или надпис по Ваше желание. Всички знаем как повечето хора обичат да държат снимки на близките си в портфейлите си, а сега ние Ви предлагаме снимката да бъде отпечатана върху самия портфейл! Снимката се отпечатва на предната част на портфейла върху самия му капак, като изображението е трайно без да има опасност да се напука или "обели". Портфейла е изработен от черна ЕКО кожа, а капака върху, който отпечатваме снимката е изработен от 100% полиестер. Размерите му са 12 см. х 10 см. и вътре разполага с отделения за банкноти, визитки и кредитни/дебитни карти.
Персонализираният портфейл със снимка е един наистина отличен избор за подарък, тъй като освен практичен е и изработен специално за този, на когото ще го подарите. Този подарък показва лично отношение, а не просто отбиване на номера с обикновен подарък.
Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете върху снимката можем да поставим и кратък надпис, който можете да посочите в полето за текст.
Подаръкът е подходящ за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, годишнина и др.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S