Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Перла в мида с колие

3130

на склад


21.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Истинска перла в мида в комплект със стилно колие с висулка

Уникален подарък за жена - истинска перла в мида в комплект със стилно колие с висулка, в което да се постави перлата.

В комплекта ще откриета колие с висулка, в която се поставя перлата и консерва със специален разтвор (75% вода и 25% алкохол), който не позволява мидата да расте повече.

Перлите са на различна възраст – между 3 и 5 годишни и са с различни размери – между 5 и 7 мм в диаметър.

Перлата в мидата може да е с различен цвят, като от вътрешната страна на капака на кутията има легенда кой цвят перла с какво се свързва.

Значение на цвета на перлите:

Бял - за мъдрост
Кремав - за успех
Праскова - за здраве
Лилав - за богатство
Черен - за любов

В миналото перлите са били използвани като най-ценен и божествен подарък. Те символизират мистерия и мистицизъм още от началото на човешката история. Перлите се възприемат като символ на уважение.

Направете специален подарък на своята съпруга, майка, сестра или любима и ги накарайте да се чувстват ценени и уважавани. Не забравяйте да им кажете да си намислят желание преди да отворят мидата!

Различните цветове на кутиите не са свързани с цвета на перлата в мидата. Цвета на перлата може да се разбере единствено след отваряне на мидата, което е още едно вълнуващо преживяване за жената, която ще получи подаръка, тъй като цвета на перлата ще е изненада също както и самия подарък!

Важно:

Можете да изберете цвета на кутията, но не и цвета на перлата, тъй като той няма как да бъде видян преди да се отвори самата мида!
Размери на кутията: 17,5 см. х 10 см. х 2,5 см.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S