Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Перла в мида с колие

3130

на склад


17.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Уникален подарък за жена - истинска перла в мида в комплект със стилно колие с висулка, в което да се постави перлата. В комплекта ще откриета колие с висулка, в която се поставя перлата и консерва със специален разтвор (75% вода и 25% алкохол), който не позволява мидата да расте повече. Перлите са на различна възраст – между 3 и 5 годишни и са с различни размери – между 5 и 7 мм в диаметър. Перлата в мидата може да е с различен цвят, като от вътрешната страна на капака на кутията има легенда кой цвят перла с какво се свързва.
Бял - за мъдрост
Кремав - за успех
Праскова - за здраве
Лилав - за богатство
Черен - за любов
В миналото перлите са били използвани като най-ценен и божествен подарък. Те символизират мистерия и мистицизъм още от началото на човешката история. Перлите се възприемат като символ на уважение.
Направете специален подарък на своята съпруга, майка, сестра или любима и ги накарайте да се чувстват ценени и уважавани. Не забравяйте да им кажете да си намислят желание преди да отворят мидата!
Различните цветове на кутиите не са свързани с цвета на перлата в мидата. Цвета на перлата може да се разбере единствено след отваряне на мидата, което е още едно вълнуващо преживяване за жената, която ще получи подаръка, тъй като цвета на перлата ще е изненада също както и самия подарък! Можете да изберете цвета на кутията, но не и цвета на перлата, тъй като той няма как да бъде видян преди да се отвори самата мида!
Размери на кутията: 17,5 см. х 10 см. х 2,5 см.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S