икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Прозрачен ключодържател XXL


Персонализация на продукта:


1058

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

6.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Чудесен подарък за всеки повод - прозрачен пластмасов ключодържател XXL размер! За разлика от стандартните ключодържатели от този вид, които са с размери 4 см на 3 см, този е с доста по-големи размери - 8 см на 5 см, а снимката в него е с размери 7 см. на 4,5 см. Изработен е от висококачествена пластмаса с много висока степен на прозрачност. В този подарък ключодържател можем да поставим 2 снимки, които могат да са еднакви от двете страни или различни. Също така може да бъде поставен и текст на мястото на снимката или върху нея. Изпращайте своите снимки с максимално качество и резолюция, тъй като се отпечатват с голяма детайлност върху висококачествена фото хартия. Снимки може да добавите от бутоните за прикачване на изображение.
Този ключодържател е изключително добър избор за подарък, ако желаете да подарите нещо което да е полезно, да се използва ежедневно и да напомня за Вас всеки ден. Това не е просто ключодържател - това е заебелжителен ключодържател! Подаходящ подарък е както за рожден ден или имен ден, така и за всеки повод, а дори и без повод! Можете да го подарите в допълнение към по-голям подарък или самостоятелно.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по скайп
Поръчай по скайп

podarime.net


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS