Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Прозрачен ключодържател със снимка XXL

1058

Този продукт вече не се предлага

Прозрачен пластмасов ключодържател със снимка размер XXL

Чудесен подарък за всеки повод - прозрачен пластмасов ключодържател със снимка рамзер XXL!

За разлика от стандартните ключодържатели от този вид, които са с размери 4 см на 3 см, този е с доста по-големи размери - 8 см на 5 см, а снимката в него е с размери 7 см. на 4,5 см.

Изработен е от висококачествена пластмаса с много висока степен на прозрачност. В този подарък ключодържател можем да поставим 2 снимки, които могат да са еднакви от двете страни или различни.

Също така може да бъде поставен и текст на мястото на снимката или върху нея.

Относно снимките:

Изпращайте своите снимки с максимално качество и резолюция, тъй като се отпечатват с голяма детайлност върху висококачествена фото хартия. Снимки може да добавите от бутоните за прикачване на изображение.

Този ключодържател е изключително добър избор за подарък, ако желаете да подарите нещо което да е полезно, да се използва ежедневно и да напомня за Вас всеки ден.

Това не е просто ключодържател - това е заебелжителен ключодържател! Подаходящ подарък е както за рожден ден или имен ден, така и за всеки повод, а дори и без повод!

Можете да го подарите в допълнение към по-голям подарък или самостоятелно.

Ако търсите евтин, но в същото време уникален, практичен и забележителен подарък, то този ключодържател със снимка отговаря напълно на Вашето търсене.

Поръчайте сега с бърза доставка до всяка точка на България - офис на Еконт, офис на Спиди или до удобен за Вас адрес!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500