икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Пъзел А4

Пъзел А4 портрет
Пъзел А4 пейзаж

Персонализация на продукта:


1015

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

20.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Още една чудесна идея за подарък - пъзел със снимка по Ваш избор. Размерът на пъзела е 20 х 29 см, съставен е от 120 парченца и е изработен със специално сублимационно покритие позволяващо отпечатването на висококачествено изображение. Чрез бутоните от ляво добавете изображението, което желаете да отпечатаме върху пъзела. Също така можете да добавите и текст по желание. Ако желаете да изпратите повече снимки за да създадем колаж от тях трябва да поръчате пъзела и след това на нашия e-mail: или Viber: 0988975500 да изпртите своите снимки за колажа с номера на поръчката генериран от сайта. Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
Подаръка е подходящ не само за любители на пъзелите, но те ще със сигурност ще му се зарадват най-много! Този подарък можете да поднесете на рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година и др. Това което най-много го отличава от пъзелите, които продават по магазините е това, че можете да го персонализирате с Ваша снимка и по този начин да се превърне в уникален и неповторим подарък за всеки повод!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Луксозна малка правоъгълна кутия