Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Пъзел с парченца LOVE 128 парчета

Пъзел с парченца LOVE - размери
Кутия пъзел

Персонализация на продукта:


1016

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

25.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Пъзел с парченца LOVE и снимка

Невероятен подарък за най-любимите Ви хора - картонен пъзел с Ваша снимка и/или надпис, на който 4 от пърченцата изписват думата LOVE (О-то е във формата на сърце) + още 4 парченца във формата на сърце.

Общият брой на парченцата в пъзела е 128. Размерите му са 28,5см. х 19,8 см.

Изпратете желаната от Вас снимка или направен от Вас колаж от снимки и ние ще ги отпечатаме върху пъзела. По Ваше желание можем да поставим и надпис. Без значение дали снимката е портрет (вертикална) или пейзаж (хоризонтална) ще изглежда еднакво добре върху пъзела. Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображения, а ако желаете да има и надпис, можете да ни го напишете в полето за текст.


Този подарък ще зарадва всеки, който го получи, защото ще бъде създаден с много любов специално за него. Подаръкът е подходящ за Св. Валентин, годишнина или друг романтичен повод, а защо не и без повод!

Една идея от нас:

Aко желаете да направите предложение за брак на половинката си - изберете най-любимата Ви снимка, на която сте заедно и освен нея на пъзела може да бъде изписан и въпросът "Ще се омъжиш ли за мен?". Подарете пъзела разглобен и оставете половинката си да го сглоби докато стигне до въпроса, на който няма как да даде друг отговор освен "ДА" ;)

Пъзел с парченца LOVE и снимка е чудесна идея за подарък, с който да покажете лично отношение и обич, тъй като ще бъде персонализиран по Ваше желание със снимка или надпис.

Можете да изберете дали пъзелът да бъде изпратен сглобен в целофаново пликче (без кутия), или разглобен в картонена кутия (доплаща се 3 лв.), като от вътрешната страна на капака на кутията ще отпечатаме Вашата снимка, която е отпечатана на пъзела за по-лесно сглобяване.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка!