Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Пъзел с парченца LOVE

Пъзел с парченца LOVE - размери

Персонализация на продукта:


1016

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

22.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Невероятен подарък за най-любимите Ви хора - картонен пъзел с Ваша снимка и/или надпис, на който 4 от пърченцата изписват думата LOVE (О-то е във формата на сърце) + още 4 парченца във формата на сърце. Общият брой на парченцата в пъзела е 71. Размерите му са 29см. х 19,8 см. Изпратете желаната от Вас снимка или направен от Вас колаж от снимки и ние ще ги отпечатаме върху пъзела. По Ваше желание можем да поставим и надпис. Без значение дали снимката е портрет (вертикална) или пейзаж (хоризонтална) ще изглежда еднакво добре върху пъзела. Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображения, а ако желаете да има и надпис, можете да ни го напишете в полето за текст.
Този подарък ще зарадва всеки, който го получи, защото ще бъде създаден с много любов специално за него. Подаръкът е подходящ за Св. Валентин, годишнина или друг романтичен повод, а защо не и без повод! Една идея от нас: Aко желаете да направите предложение за брак на половинката си - изберете най-любимата Ви снимка, на която сте заедно и освен нея на пъзела може да бъде изписан и въпросът "Ще се омъжиш ли за мен?". Подарете пъзела разглобен и оставете половинката си да го сглоби докато стигне до въпроса, на който няма как да даде друг отговор освен "ДА" ;)
Пъзелът със снимка е чудесна идея за подарък, с който да покажете лично отношение и обич, тъй като ще бъде персонализиран по Ваше желание със снимка или надпис.
Можете да изберете дали пъзелът да бъде изпратен сглобен в целофаново пликче (без кутия), или разглобен в картонена кутия, като от вътрешната страна на капака на кутията ще отпечатаме Вашата снимка, която е отпечатана на пъзела за по-лесно сглобяване.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия за пъзел