икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Рамка за снимка за приятели

1062

Този продукт вече не се предлага

Помните ли кога беше последния път когато си направихте "селфи" с най-добрата си приятелка или най-добрия си приятел? А сега си спомнете кога за последен път отидохте да най-близкото фото и извадихте някоя от тези снимки на хартия? Предоставяме Ви възможността да подарите един наистина скъп подарък на своя приятелка или свой приятел без да се налага да давате цяло състояние за това. Няма по-ценно нещо от спомените, а спомените отпечатани на качествена водоусотйчива фотохартия и поставени в красива рамка ще траят дълги години и ще носят усмивки!
Рамката е изработена от пластмаса, а снимката в нея е с размери 13 см на 18 см. В цената е включено отпечатването на една снимка на висококачествена водоустойчива фотохартия. Снимка добавете от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под снимките на продукта, вляво от този текст.
Този подарък е един от възможно най-добрите подаръци, които може да направите на свой/своя приятел/приятелка, защото носи в себе си частица от Вашето приятелсто и ще напомня всеки ден за него.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500