Уважаеми клиенти, на 22.09.2018 (събота) куриерските фирми няма да извършват доставки и офисите им няма да работят. Всички поръчки изпратени в петък 21.09.2018 ще бъдат доставени във вторник 25.09.2018 (или по график за по-малките населени места), тъй като 24.09.2018 е официален почивен ден!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Рамка за снимка за приятели


Персонализация на продукта:


1062

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Помните ли кога беше последния път когато си направихте "селфи" с най-добрата си приятелка или най-добрия си приятел? А сега си спомнете кога за последен път отидохте да най-близкото фото и извадихте някоя от тези снимки на хартия? Предоставяме Ви възможността да подарите един наистина скъп подарък на своя приятелка или свой приятел без да се налага да давате цяло състояние за това. Няма по-ценно нещо от спомените, а спомените отпечатани на качествена водоусотйчива фотохартия и поставени в красива рамка ще траят дълги години и ще носят усмивки!
Рамката е изработена от пластмаса, а снимката в нея е с размери 13 см на 18 см. В цената е включено отпечатването на една снимка на висококачествена водоустойчива фотохартия. Снимка добавете от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под снимките на продукта, вляво от този текст.
Този подарък е един от възможно най-добрите подаръци, които може да направите на свой/своя приятел/приятелка, защото носи в себе си частица от Вашето приятелсто и ще напомня всеки ден за него.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L