икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

Рамка за снимка за приятели


Персонализация на продукта:


1062

няма наличност


15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Помните ли кога беше последния път когато си направихте "селфи" с най-добрата си приятелка или най-добрия си приятел? А сега си спомнете кога за последен път отидохте да най-близкото фото и извадихте някоя от тези снимки на хартия? Предоставяме Ви възможността да подарите един наистина скъп подарък на своя приятелка или свой приятел без да се налага да давате цяло състояние за това. Няма по-ценно нещо от спомените, а спомените отпечатани на качествена водоусотйчива фотохартия и поставени в красива рамка ще траят дълги години и ще носят усмивки!
Рамката е изработена от пластмаса, а снимката в нея е с размери 13 см на 18 см. В цената е включено отпечатването на една снимка на висококачествена водоустойчива фотохартия. Снимка добавете от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под снимките на продукта, вляво от този текст.
Този подарък е един от възможно най-добрите подаръци, които може да направите на свой/своя приятел/приятелка, защото носи в себе си частица от Вашето приятелсто и ще напомня всеки ден за него.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 24 часа и се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват от куриерската фирма по график).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L