икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

Рамка за снимка I love

Рамка за снимка I love - бяла

Персонализация на продукта:


1061

на склад


18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

В дигиталния свят все по-често забравяме, че красотата е в истинските неща - неща които можеш да докоснеш, а не само да видиш. Почти всеки от нас е забравил какво е да извадиш снимка на хартия и да я поставиш в рамка. Предлагаме Ви един наистина красив подарък за любим човек - рамка със снимка. Предлага се в два варианта - бял и черен. Размери на снимката 15см на 10 см. В цената на рамката е включено и отпечатването на една снимка. За да добавите снимка е необходимо да използвате бутона за добавяне на изображение намиращ се под снимките на продукта. Ако желаете може да поставим и кратък текст върху самата снимка, достатъчно е да ни го напишете в полето за текст под снимките на продукта. Тъй като рамката е хоризонтална, желателно е и снимката, която изпращате да е също във формат пейзаж (хоризонтална).
Чрез тази рамка ще направите един незабравим подарък на свой любим човек, който той/тя ще вижда всеки ден и ще се радва на прекрасния миг отпечатан върху снимката, която ще поствим в рамката.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 24 часа и се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват от куриерската фирма по график).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L