икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60 лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Рамка FAMILY с часовник и 4 бр. снимки

Рамка FAMILY с часовник - бяла
Рамка FAMILY с часовник - черна

Персонализация на продукта:


1089

на склад


45.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един страхотен подарък с двойно приложение - рамка за снимки за стена с часовник. Подарък подходящ за Вас и Вашето семейство. Рамката се предлага в бял или черен цвят. Изработена е от PVC материал, а размерите й са 47 см.х 45 см. В тази семейна рамка ще поставим 4 снимки по Ваш избор, които ще ни изпратите от бутоните за добавяне на изображение. 2 от снимките са с размери 10х10 см, а другите 2 са 10х15 см. Моля не преоразмерявайте снимките и не ги изрязвайте предварително, ние ще се погрижим те да бъдат с правилния размер!
В 21 век вече дори и мобилните телефони са снабдени с добри камери,  правещи не лоши снимки, които качваме из социалните мрежи или грижовно подреждаме в папки на компютъра си. Но нищо не може да замени красотата на отпечатаното върху фото гланцова хартия изображение, поставено в красива рамка окачена на видно място в дома ни. Така всеки ден можете да се радвате на любимите си снимки, а благодарение на това, че рамката е снабдена с часовник, ще бъдете и в крак с времето. Подберете 4-те най-хубави, качествени и любими семейни снимки и ни ги изпратете, ние ще ги отпечатаме и поставим в рамката, за да можете да получите един прекрасен и завършен подарък, който да подарите на семейството си.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 24 часа и се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват от куриерската фирма по график).