икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Бяла рамка с 10 снимки и надпис LOVE


Персонализация на продукта:


1156-love

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

38.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Снимките разказват история и я съхраняват за години напред. Рамката със снимки е прекрасен подарък за годишнина, Св. Валентин, сватба, рожден ден, имен ден или друг повод.
Снимките са най-добрият начин за запазване на спомените. Те съхраняват в себе си мигове от нашият живот, онези прекрасни моменти в които празнуваме, забавляваме се, обичаме. В дигиталният свят снимките все по-често са на различни устройства - телефони, таблети, компютри, но нищо не може да замени снимката отпечатана на хартия и поставена в красива рамка.
Рамката, която предлагаме е с размери 72,5 см на 36,5 см. Предлага се само в бял цвят. В нея ще отпечатаме и поставим 10 Ваши снимки със следните размери - 4 бр вертикални снимки 13х18см и 6 бр. хоризонтални снимки 15х10 см.. Рамката е изработена от пластмаса, а в нейния център е изписан надписът LOVE.
Разкажете една прекрасна история в снимки и направете ценен подарък, който ще носи усмивки, любов и щастие на човека, на когото го подарите!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е от 1 до 3 работни дни (в зависимост от натовареността от поръчки) след потвърждение на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след потвърждение на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.

- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.