КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Рамка с 8 снимки и табло за бележки HOME


Персонализация на продукта:


1157

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

38.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чудесна идея за подарък за нов дом, сватба, годишнина или друг повод - голяма рамка с 8 снимки, корково табло за бележки и надпис HOME (дом). Предлага се в бял или черен цвят. Изработена е от пластмаса, корк и стъкло пред снимките. В комплекта са включени и кабърчета за бележките. Размерите на рамката са 53 см. х 46 см. Снимките са с размери 10 см. х15 см.,  8 на брой, като 4 от тях са вертикални и 4 хоризонтални.
За да отпечатаме Вашите снимки и да изпратим подаръка готов за подаряване е необходимо да ги прикачите от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под снимката на продукта. Снимките отпечатваме на фото гланцова хартия и подреждаме в рамката.
Този подарък ще донесе много усмивки и уют във всеки един дом, а таблото за бележки е изключително практично - може да оставите послание, да напишете списък със задачи или каквото още се сетите.
Направете един голям и практичен подарък.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е от 1 до 3 работни дни (в зависимост от натовареността от поръчки) след потвърждение на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след потвърждение на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.

- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.