Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Раница емотикон

3117

на склад


14.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един чудесен подарък за малки и пораснали деца - забавна раничка емотикон (еможи). Изработена е от мек плюш и е с рамзери 32х23х7 см. Зарадвайте всяко дете с тази весела раничка. Тя е иделаният подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова Година, 1 юни, а защо не и без повод - една голяма доволна усмивка е достатъчен повод, за да направите подарък на свой близък! Предлага се във вариант влюбено еможи, оплезено еможи и целуващо еможи. Цената е за 1 бр.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).