Уважаеми клиенти, На 30.07 (петък) всички поръчки направени и одобрени след 12:30ч. ще бъдат обработвани на 02.08 (понеделник). Молим да ни извините за причиненото неудобство!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

PVC номер - размер L (реален)


Персонализация на продукта:

5011

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

20.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Най-сладката дума за всеки човек - това е неговото име. Зарадвайте го/я с подарък, който с гордост ще постави в своя автомобил! Върху персонализирания номер (табела) за автомобил може да бъде изписано име или друг надпис по Ваш избор (без реален регистрационен номер). Изработва се върху качествена PVC плоскост и немско автомобилно фолио с голяма дълготрайност. Размерът е 1:1 с този на оригиналните номера - 52см. х 11 см. Табелата е идеална за оригинален надпис, поставен на лека кола, микробус или камион.
ВАЖНО:
Не могат да заместват оригиналните регистрационни номера, издавани от КАТ! Правото да издават такива имат само те. Podarime.net не носи отговорност за използването на персонализирана табела, както и регистрацията на персонализирана табела в КАТ!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след потвърждение на поръчката от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.