икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Сватбен етикет за ракия

Сватбен етикет за ракия вариант без снимка
Сватбен етикет за ракия размери

Персонализация на продукта:


5005-7

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

7.00 лв.
Цената е с включен ДДС


От край време си е традиция на сватбата да се пие отлежала ракийка пазена специално за този светъл празник, когато любовта на двама души се събира в едно цяло наречено семейство! И пак по традиция етикетите за тази пивка течност се създават специално за празника. Ние Ви предлагаме два прекрасни варианта за сватбени етикети за ракия, които ще красят бутилките с ценната напитка на Вашия сватбен ден! Предлаганите 2 варианта са вариант със снимка и вариант без снимка, като надписите се персонализират по Ваше желание. Текста на задния етикет също може да бъде променен с Ваш. Размерите може да видите на снимките на продукта.
Предлагат се само етикети, без бутилки. Комплекта включва преден и заден етикет, които ще изработим по Ваше желание и ще Ви изпратим дизайна за одобрение преди да преминем към изработка.
Сватбения етикет за ракия е неизменна част от сватбената трапеза!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
-
Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка за бутилка