икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Сватбен колаж в рамка

Сватбен колаж в рамка - вариант 2
Сватбен колаж в рамка - вариант 3
Сватбен колаж в рамка - вариант 4

Персонализация на продукта:


1068

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

16.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Чудесен подарък за сватба! Имате приятели или близки, които скоро ще сключват брак и се чудите какво да им подарите, но не искате да е от стандартните вещи - тостери, миксери и микровълнови фурни? Искате да подарите нещо красиво, което ще напомня за Вас, а младото семейство няма да захвърли в някой шкаф, и вместо това ще закачи на стената си, като скъп спомен от сватбения ден. Имаме идеалното предложение за подарък - красив колаж специално създаден за младото семейство. Може да изберете един от четирите варианта, които сме създали с много любов за Вас. В полето за текст намиращо се под снимките на продукта, посочете имената на младоженците, датата на щастливото събитие, пожелание по Ваше желание (а може да остане и това, което ние сме поставили, ако сметнете за подходящо), имената на тези, които ще подаряват подаръка, а за вариант 4 добавете и снимка от един от бутоните в ляво от този текст.
Колажите разпечатваме на висококачествена водоустойчива фото хартия и поставяме в рамка размер А4 по Ваш избор. Вариантите за рамки, с които разполагаме към момента на Вашата поръчка, ще получите по e-mail заедно с дизайна на поръчката Ви за одобрение.
Подбрани пожелания за сватба може да откриете тук.
Този подарък определено ще трогне Вашите приятели и ще остане завинаги в дома им като скъп спомен от още по-скъпи приятели!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна при стандартна поръчка.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXL