икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Секс зарове

3002

на склад


6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Светещи в тъмното Секс зарове

Забавен подарък, който ще внесе разнообразие в любовния Ви живот - Светещи в тъмното Секс зарове.

На едното от зарчетата има нарисувани секс пози, а на другото къде да ги изпълните - в кухнята, спалнята, градината, под душа... Надписите са на английски език.

Също така те са изработени от фосфорециращ материал, за да може да бъдат използвани в романтичната обстановка на приглушеното осветление.

Направете този подарък на своя партьор и ще направите интимните моменти по-страстни и по-разнообразни. Това е подходящ подарък също и за мъж "Дон Жуан", за палава приятелка или приятелско семейство/двойка.

Размери на зарчетата: 2,5 см. х 2,5 см.

Подаръкът е подходящ и за хора с чувство за хумор. Също така е чудесна идея за подарък за моминско или ергенско парти, а защо не и като забавно допълнение към сватбен подарък. Младото семейство ще има доста да се забавлява с тези зарчета в семейната им спалня.

Нестандартен подарък за хора със свободно мислене и желание да опитат нещо ново и различно.

Изпращаме до офис на Еконт или удобен за Вас адрес - личен или служебен. Доставките до адрес се извършват само в работни дни от понеделник до петък по график на куриерската фирма.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S