Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Солнички във формата на вдигнат палец

2006

няма наличност


6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Симпатичен подарък за нов дом, за младоженци или просто ей така без повод - симпатични солнички за сол и пипер във формата на познатия на всички символ "Like" (вдигант палец нагоре). Със сигурност биха създали едно добро настроение на трапезата. Размерите на солничките са 7,5 см. х 4 см. х 2,5 см. всяка. В комплекта влизат 2 бр. солнички - черна и бяла - едната за сол, а другата за черен пипер или друга любима подправка. Солничките са керамични и имат отвор на дъното с гумена тапичка за лесно пълнене
Направете един забавен подарък, който ще се използва в ежедневието на този, на когото го подарите и ще носи усмивка и добро настроение.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S